"NYERJ egy osztálykirándulást!!! 2020/2021. - V. forduló - 2020.11.23." kérdőív
Az utolsó előtti V. fordulóhoz érkezett a "Nyerj egy osztálykirándulást" vetélkedő.
Köszönjük, hogy itt vagytok és továbbra is velünk játszotok!

Ebben a fordulóban elsősorban azokkal a partnereinkkel kapcsolatos kérdéseket találtok, akik a vetélkedőt nyeremények felajánlásával támogatják.

Az az osztály, akik minden fordulóban játszanak - a helyezéstől függetlenül - 20 % kedvezményt, akik legalább 1 fordulóban vesznek részt. 10 % kedvezményt kapnak a szállásdíj árából, ha 2021-ben a siroki Vár-Campinget választják.

Az V. forduló kérdéseinek beküldési határideje: 2020. november 30. 24:00 óra

Az idén felelevenítjük a korábbi évek nagysikerű online vetélkedősorozatát, melyet az általános iskolák (1-8. évfolyam), valamint a 6 évfolyamos- (7-8. évfolyam) és 8 évfolyamos (5-8. évfolyam) gimnáziumok osztályai részére hirdetünk meg. (6-14 éves korosztály)
Örömünkre szolgál, hogy részt vesztek a játékban és „harcba” indultok a VÁR-CAMPING és a vetélkedőt támogató partnerek által felajánlott díjakért.
Ha hétről hétre kitöltitek a kérdőíveket, és minél több helyes választ adtok a kérdésekre, akkor esélyetek lesz, hogy decemberben Benneteket hirdessünk ki nyertesként!
Reméljük, hogy a verseny során hasznos ismeretekre tesztek szert, és megkedvelitek Magyarország egyik legszebb vidékét a Mátrát, ezzel együtt kedvet kaptok, hogy 2021-ben ellátogattok hozzánk, a siroki VÁR-CAMPING-be.


FONTOS! A vetélkedő osztályok között került meghirdetésre, ezért kérjük, hogy osztályonként csak egy megoldás kerüljön beküldésre! Köszönjük! :)


A felmérés lezárult, már nem gyűjtjük a válaszokat.
Köszönjük érdeklődését!