"Szülői kérdőív 2021." kérdőív
Kedves Szülő, Kedves Nevelő!

Szeretettel köszöntjük Önt és kedves Családját a Váci Egyházmegye Hitoktatási Bizottsága nevében.
Jelen kérdőívünk kitöltésével sokat segítene nekünk abban, hogy az általános iskolai hitoktatással kapcsolatosan reális képet kapjunk és ennek megfelelően igyekezzünk tovább képezni a hitoktatóinkat gyermekeink érdekében. Ha Önnek több gyermeke is jár általános iskolai (6 és/vagy 8 osztályos gimnáziumba 14-15 éves korig) hittanra kérjük, hogy egyet válasszon ki közülük és vele kapcsolatosan válaszoljon a kérdésekre.
A kérdőív név nélküli, egy címről egyszer kitölthető. Kérjük, hogy azokat a válaszokat jelölje be, amelyek először eszébe jutnak, és valóban igaznak tart. Nem szeretnénk „szebb”, vagy „csúnyább” képet kapni. A hitéleti kérdések abban segítenek, hogy felmérve az Önök helyzetét, olyan módszereket és kapcsolódó programokat részesítsünk előnyben, amelyek az Önök számára is megfelelőek lehetnek.

A kitöltők között 3 db, egyenként kétszemélyes wellness hétvégét sorsolunk ki. A sorsoláshoz viszont az értesítési e-mail cím megadása szükséges. A Váci Egyházmegye, az ilyen módon megkapott e-mail címeket kizárólag a jelen kérdőív kitöltői közötti sorsolásra használja fel és utána törli. A nyertest a megadott e-mail címen értesítjük. További információkat a sorsolásról a www.vaciegyhazmegye.hu oldalon talál.

Nagylelkű segítségét ez úton is nagyon köszönjük.
Egyházmegyei Hitoktatási Bizottság