"SZÜLETÉSNAPI NYEREMÉNYJÁTÉK" kérdőív
Május 1-én ünnepli 30. születésnapját a siroki vár lábánál található VÁR-CAMPING. 1991-ben ezen a napon nyitotta meg kapuit a Mátrában szállást kereső vendégek részére.
Azóta eltelt 30 év, nagyon sokan megszálltak nálunk, és sokan visszatérő vendégeink. A korábban gyerekként szülőkkel, osztálytársakkal érkezők rendszeresen visszajárnak saját gyermekeikkel, tanítványaikkal.
A VÁR-CAMPING szeretettel fogadja a családokat, baráti és munkahelyi közösségeket, túrázókat, kiránduló diákokat, ahol háborítatlan erdei környezetben pihenhetnek, új élményekkel gazdagodhatnak.

A kerek évforduló méltó megünneplése alkalmából születésnapi kvízjátékot hirdetünk, mely kitöltésével értékes nyeremények várnak a résztvevőkre.
Bízunk benne, hogy a kérdések szórakoztatóak és tanulságosak is egyben.
Szeretnénk a játékban résztvevőkkel megismertetni Sirok és környékének természeti szépségét, kirándulóhelyeit, érdekes programlehetőségeit.

A játék 2021. április 17-én indul. A kvíz kitöltésére két hét áll rendelkezésre.
Beküldési határidő: 2021. május 01. 24:00 óra.

A kérdőív egyben áttekinthető és a két hét alatt bármikor megnyitható.
Kérjük, hogy a kérdésekre adott válaszokat – lehetőség szerint – egy alkalommal küldjék el!

NYEREMÉNYEK:
I. díj: Családi pihenés 4 fő részére a Vár-Campingben (3 nap/2 éjszaka szállás faházban, félpanziós ellátás, siroki vár belépőjegy, Kincsvadászat játék)
II. díj: Páros kikapcsolódás 2 fő részére a Vár-Campingben (3 nap/2 éjszaka szállás faházban, félpanziós ellátás, siroki vár belépőjegy, Kincsvadászat játék)
III. díj: Ebéd 2 fő részére a Végvár ételbárban (3 fogásos ebéd + siroki vár belépőjegy + Kincsvadászat játék)

Az I., II. és III. helyezett a megoldásokra kapott pontszámok szerint kerülnek kiválasztásra. Amennyiben többen is azonos pontszámot érnek el, úgy sorsolás útján döntünk a nyertesekről. A nyerteseket - elért pontszámmal együtt - honlapunkon és a facebook oldalunkon is közzé tesszük.

KELLEMES IDŐTÖLTÉST, JÓ JÁTÉKOT KÍVÁNUNK!!!

VÁR-CAMPING csapata


A felmérés lezárult, már nem gyűjtjük a válaszokat.
Köszönjük érdeklődését!