"Piackutatás" kérdőív
Tájékoztató

A kérdőív célja, hogy segítségével fel lehessen mérni, volna -e igény a fogyasztók részéről tejfehérje izolátumra, amely tartalmazza a tej fehérjéit a tejben természetes módon megtalálható arányban. A kazein, micelláris kazeinként van jelen 80%-ban, míg a savófehérjék aránya 20%. A micelláris kazein - ebben a természetes formában - kiválóan emészthető, szemben az emésztési diszkomfortot okozó egyéb kazein készítményekkel. A kétféle fehérje előnye ebben a termékben ötvöződik, mindez minimális zsír és laktóz, valamint magas ásványi anyag tartalom mellett. A fehérjék szűrése hideg eljárással, vegyszeres kezelés nélkül történik. A termék teljes natív (természetes), ízesítetlen és adalékanyagoktól teljesen mentes. Oldódása kiváló, annak ellenére is hogy nem instantizált.

Ezen kívül megkérdezésre kerül, hogy volna -e igény egy új, hazánkban még nem kapható, úgy nevezett Protein Limonádéra.

A Protein Limonádé egy viszonylag alacsony fehérjetartalmú termék (1-3% fehérjetartalommal), amely áttetsző, esetleg teljesen átlátszó folyadék. A fehérje - és egyben biológiai értékének - részét savófehérje izolátum adja. A termék zsír és cukormentes, enyhén savanykás, citrom ízesítésű. Vízzel megegyező, vagy annál kissé nagyobb viszkozitású folyadék. További táplálkozásbiológiai értéknövelő tényező az élelmi rost tartalom valamint tovább fejlesztett termékként, izotóniás italként is fogyasztható lesz.

A Protein Limonádé nem a nagy mennyiségű fehérjebevitel célját szolgálja, hanem egy olyan üdítő ital szerepét kívánja betölteni, amely alkalmas arra, hogy az aminosav ellátás folyamatosan biztosítva lehessen, bárhol és bármikor. Sokszor előfordul, hogy egy komplett étkezés nem megoldható bizonyos okból kifolyólag. Azonban folyadék bevitelre szinte mindig és mindenhol lehetőség van. Ekkor jön a képbe a Protein Limonádé, amely bárhol elérhető és bevihető, pillanatok alatt.

Ha éppen nem egy ilyen szituáció megoldása a cél, a Protein Limonádé felhasználható a kiegyenlített aminosav ellátásra az egész nap folyamán, hiszen könnyen és gyorsan emészthető.