23. Fogyasztott-e olyan száraztészta termékeket, melyek nem hagyományos lisztből készültek, hanem tönköly búza, zab, rozs, amarant, hajdina esetleg köles őrleményekből, őrleménykeverékekből?
24. Fogyasztott-e dúsított („színezett”) száraztészta termékeket (spenótpor, céklapor, algapor, paradicsompor tartalmú)?
Ha igen, megnyerték e tetszését?
25. Milyen formátumú (alakú, megjelenésű) tésztákat kedvel?
26. Fogyaszt-e Gyermelyi tésztát? Esetleg Cerbonát? Vagy egyebet?
27. Mennyi folyadékot fogyaszt egy nap?
28. Milyen gyakran fogyaszt alkoholt, ill. mennyit?
/Csak egy válasz lehetséges! Az utolsó sorban lévő jelölőnégyzetet is pipálja ki, és írja be a szövegmezőbe a mennyiséget!/ (több válasz lehetséges)
29. Milyen rendszerességgel dohányzik?
30. Milyen gyakran szokott kábítószert fogyasztani?
31. Szenved valamilyen anyagcsere, vagy egyéb betegségben ( cukorbetegség, magas vérnyomás, lisztérzékenység, laktóz érzékenység stb.)?
32. Kérem a következő táblázatban jelezze a különböző táplálékok fogyasztási gyakoriságát.
| | soha | ritkán | havonta 1-2 alkalommal | hetente 1-3 alkalommal | naponta | naponta többször |
| Fehér kenyér, péksütemény |
|
|
|
|
|
|
| Barna kenyér |
|
|
|
|
|
|
| Müzli, hamlet, abonett, gabonapehely |
|
|
|
|
|
|
| Főtt tészta |
|
|
|
|
|
|
| Sütemény, keksz |
|
|
|
|
|
|
| Kelt tészták (lángos, fánk, bukta) |
|
|
|
|
|
|
| Tönköly búzából készült termékek |
|
|
|
|
|
|
| Zabot tartalmazó termékek |
|
|
|
|
|
|
| Kölest tartalmazó termékek |
|
|
|
|
|
|
| Hajdinát tartalmazó termékek |
|
|
|
|
|
|
| Amarantot tartalmazó termékek |
|
|
|
|
|
|
| Friss tészták (ravioli; tortellini,lasagne, canelloni, gnocchi..stb) |
|
|
|
|
|
|