"Kétszemélyes interakciók élményvilága" kérdőív
Tájékoztató

Tisztelt Résztvevő!

Kérem, olvassa el alaposan a tájékoztatót!

Józsa Emese vagyok, az Eötvös Lóránd Tudományegyetem Pedagógiai és Pszichológiai karán dolgozom tanársegédként, és itt írom a PhD disszertációmat, párok közös időtöltésének szubjektív élményét vizsgálom. Részvételével nagyban segíti a dolgozat elkészülését, illetve hallgatóim kutatási gyakorlatának teljesítését.
A feladat kérdőívek kitöltéséből áll egy közösen végzett tevékenységet követően, amelyek az együttlét élményére vonatkoznak. A tevékenység lehet az alábbi három közül bármelyik, de fontos, hogy kizárólag ketten vegyenek részt a közös tevékenységben, és az legalább fél óráig tartson:
a.) szeretkezés
b.) közös szabadidős tevékenység: például páros sport (pl. tenisz, squash stb.), páros számítógépes játék, tánc (pl. tánctanfolyamon) Ha a helyzetben volt győztes és vesztes fél, kérem a jeligéjük után tett GY vagy V betűkkel jelezzék azt.
c.) közös munka: bármilyen olyan tevékenység, amely során önök együtt dolgoznak valamin, együtt létrehoznak valamit, a lényeg, hogy együttműködést és egymásra figyelést igényeljen. (például: közös főzés)

Kérem, a legutóbbi kritériumoknak megfelelő közös tevékenység után töltsék ki a kérdőíveket, azonban fontos, hogy az esemény élménye minél frissebb legyen: olyan eseményre vonatkozóan töltsék ki, amely nem történt régebben 1-2 óránál.

Kérem, párjával mindketten töltsék ki a kérdőíveket, azonban egymástól függetlenül, egymás válaszait nem ismerve!

A vizsgálatban való részvétel önkéntes, és névtelen. A részvételtől ön bármikor visszaléphet.

Jelige alapján azonosítom, hogy ki kinek a párja: ezért kérem, ugyanazt a jeligét alkalmazzák. Kérem, azt is jelezzék, hogy melyik kutatás keretében töltik ki a kérdőíveket: ez segít azonosítani, melyik hallgató kutatási munkájában nyújtanak segítséget. Ezt a felkérőtől kapott kódszám megfelelő helyre való beírásával tehetik majd meg.

Május 31-én 10 órakor egy megbeszélést tartok majd, ahol részletesebben megismerheti a vizsgálat hipotéziseit, és felteheti kérdéseit a vizsgálattal kapcsolatban. Kérem megjelenési szándékát jelezze az alábbi e-mail címen.

Addig is bármilyen felmerülő kérdésére e-mailben válaszolok: phdje@citromail.hu