"Limfómás betegek szexuális problémáinak vizsgálata" kérdőív
Tisztelt Asszonyom, Uram!

Kéri Ibolya vagyok, a Magyar Rákellenes Liga szociális munkása, a budapesti Limfóma Klub vezetője. A Pécsi Tudományegyetem végzős hallgatójaként diplomamunkám elkészítéséhez kérem az Ön szíves segítségét.

A rosszindulatú megbetegedések kapcsán az elmúlt évtizedben az életmentésen túl egyre inkább előtérbe került a betegek jó életminőségének megőrzése, biztosítása. Örvendetes módon egyre nő a gyógyultak, hosszan túlélők száma, akiknek a visszavezetése a mindennapi életbe kiemelt fontosságú feladat. A jó életminőséghez − többek között − hozzátartozik a kiegyensúlyozott szexualitás, intim kapcsolatunk teljessége is.

Magyarországon eddig a limfómás betegek esetleges szexuális problémáinak feltárására nem végeztek célirányos kutatást. Reményeim szerint a megválaszolt kérdőívek hozzásegítenek, hogy a témát kellő mélységben feldolgozzam és napi munkám során megoldási lehetőségeket kínáljak az érintett betegcsoportnak.

Kérem, hogy válaszaival segítse kutatásomat és ezáltal betegtársait is! A kérdőív kitöltése kb. 20 percet vesz igénybe, név nélkül történik, így bátran válaszolhat az intim kérdésekre is. Nem kell megadni semmilyen személyes adatot, e-mail címet stb.

KÖSZÖNÖM RÉSZVÉTELÉT A KUTATÁSBAN!

Ha bármilyen kérdése adódik, elérhetőségeim a következők:
Kéri Ibolya szociális munkás
Magyar Rákellenes Liga
Iroda: 1123 Bp., Ráth György utca 6.
Levélcím: 1507 Bp., Pf. 7.
Telefon: +36-1-225-1621, -1622
Mobil: 06-20/331-6408
E-mail: keri@rakliga.hu