"Napközbeni kisgyermekellátás a munkáltató szemszögéből" kérdőív
A társadalmi felelősségvállalás (CSR) kötelezettsége napi kihívások elé állítja a vállalatot. Hisszük, hogy ez a kötelezettségvállalás túlmutathat a környezetvédelem és a fenntarthatóság egyébként igen fontos szempontjain. Célunk, hogy általánosan elfogadott legyen: a családos munkavállalóért érzett és tanúsított felelős magatartás is része a vállalat társadalmi felelősségvállalásának.

Ahhoz, hogy valódi segítséget nyújthassunk, meg kell ismernünk a munkáltatók témához kapcsolódó valódi gondolatait, érveit és ellenérveit. 2013.02.25-én tartottunk egy Kerekasztal megbeszélést („Céges családi napközi – közös gondolkodás” címmel), melyen körüljárva a témát továbbgondolandó kérdéseket fogalmaztunk meg. Ezen megbeszélés folytatásaként kérjük, hogy vegyen részt a felmérésünkben, melynek célja a munkáltatói igények felmérése, a meglévő problémák feltárása.
A felmérés eredményeit tudományos publikációkban tesszük közzé.
A kérdőív kitöltése önkéntes és anonym. A téma érzékenysége és aktualitása miatt nagyon fontos, hogy valós adatokat kapjunk. Attitűdökre, valós problémákra szeretnénk rávilágítani, mert az igazi megoldás javaslatait csak így tudjuk prezentálni. Külön köszönjük a bizalmat, mellyel megtisztelnek bennünket az őszinte válaszadással!
Kérjük, jelezze emailen, ha szeretné megismerni a kutatás eredményeit: cegescsana@csodacsalad.hu !
Köszönjük a kérdőív kitöltésére szánt időt és figyelmet,
dr. Nagy Ágnes
www.cegescsana.hu