"A sous-vide eljárással készült ételek kínálatáról, a vendégek körében tapasztalt elfogadásáról, a fogyasztói igény változásáról, a forgalomból való részesedésük arányáról" kérdőív
A felmérés célja, hogy a sous-vide technológia napi alkalmazásáról, a képzésen elsajátított ismeretek hasznosságáról véleményét megismerjük és a kitöltött kérdőívre adott válaszok ismeretében egyrészt képet nyerjünk az új eljárás hasznosításáról, másrészt pedig hasznos információkat kapunk a képzések további korszerűsítéséhez, fejlesztéséhez. A kérdőívet kapják azok a személyek, akik szervezett, a sous-vide technika alkalmazásáról szóló elméleti és gyakorlati képzés résztvevői voltak. A kérdések arra irányulnak, hogy Önök miként hasznosították a tanfolyamon megszerzett ismereteket háztartásukban vagy vállalkozásukban, az új technológia alkalmazásával milyen ételkínálatot nyújtanak vendégeiknek, mi erről a törzsvendégek véleménye, bővíteni szándékozzák-e a sous-vide technikával készült/vagy részben készült ételek kínálatát. A kérdőív kitöltése 5 percnél több időt nem vesz igénybe, de ha a kérdésekre válaszolnak, azzal a képzések hatékonyságát elemző tanulmány elkészítéséhez nyújtanak információt, továbbá a jövőben induló sous-vide technológia népszerűsítését, ismertetését, oktatását végző tanfolyamok szakmai anyagainak összeállításához adnak visszajelzést. Az elemzés kizárólag az összesített adatokat tartalmazza majd, az kérdőív kitöltője anonim marad.

A kérdőívet a lehetséges válaszok mellett lévő a megfelelő választ tartalmazó kódkockákra történő kattintással szíveskedjék kitölteni. A nyitott kérdésekre röviden szíveskedjenek választ adni.

Szeretném felhívni figyelmét arra, hogy a kérdéseket azok sorrendjében szíveskedjenek megválaszolni! Ugyanis egy már átlépett, meg nem válaszolt kérdéshez utólag már nem lehet visszalépni, mert ha egy kérdésekre nem adnak választ, a feldolgozó program azt is válasznak tekinti.

A kérdőív összesítő program garantálja az Ön anonimitását, az e-mailen küldött válasza alapján, sem a számítógépének, sem pedig a kérdőív tartalmának személyhez, gazdálkodó szervezethez történő kötése nem lehetséges.

A tanulmányt készítő munkacsoport nevében segítségét előre is köszönöm.

Reichenberger János Károly


A felmérés lezárult, már nem gyűjtjük a válaszokat.
Köszönjük érdeklődését!


Köszönöm válaszait, és Önnek is ajánlom a Kerdoivem.hu-t, mellyel gyorsan és egyszerűen készíthet online kérdőíveket!