"Az én befogadó munkahelyem - avagy a megváltozott munkaképességű felsőfokú hallgatók munkavállalási preferenciái" kérdőív
Kedves Hallgató,

Jelen kutatásunkkal a fogyatékos, egészségkárosodott főiskolai és egyetemi hallgatók munkavállalásra vonatkozó elvárásait kívánjuk feltérképezni.

Célunk, hogy a kutatás eredményeként információhoz juttassuk a megváltozott munkaképességű munkavállalók foglalkoztatására nyitott munkáltatókat, rávilágítsunk a diplomás, vagy hallgatói jogviszonyban levő tanulók munkaerő-piaci igényeire, s hogy mind jobban közelítsük egymáshoz e két fél elvárásait.

A felmérésben részt vevő hallgatók között értékes nyereményeket fogunk kisorsolni, illetve a hallgatói létszámhoz viszonyítva a legtöbb kitöltőt toborzó intézmények számára tematikus és az álláskeresés során igen jól használható tréning programot ajánlunk fel.

Az anonim kérdőív kitöltése mindössze 20 percet vesz igénybe, bármikor megszakítható, később folytatható és kitöltés közben a "BEFEJEZÉS" gomb megnyomása előtt szabadon módosítható.

KÉRJÜK, HOGY MINDEN KÉRDÉSRE ADJ VÁLASZT, ÉS A TESZT KITÖLTÉSÉT KÖVETŐEN ELLENŐRIZD LE, HOGY NEM MARADT-E PIROS BETŰS FIGYELMEZTETÉS A KIHAGYOTT VÁLASZRÓL!

Kérdésed, észrevételed az info@mtdtanacsado.hu e-mail címen várjuk!

Köszönjük, hogy segíted a munkánkat!

Üdvözlettel:

Bereczki Nelli és Kappel Katalin
kutatási koordinátorok

Németh Judit
ügyvezető