"MOST MUTASD MEG 2014" kérdőív
Tisztelt Szülő!

Az alábbi oldalon lehet regisztrálni a Magyar Jégkorong Szövetség "Most Mutasd Meg" napjára, melyet az idei évben a 2001 és 2002-ben született játékosok részére hirdetünk meg. Idén ismét 4 csapatra osztjuk a játékosokat (18 játékos - 2 kapus), minden csapat 4 meccset fog játszani. Részvételi díj: 10000 Ft - ebédet, mezt és sportszárat biztosítunk.

A regisztráció előtt kérjük töltse ki rövid kérdőívünket az agyrázkódásról. Ez a felmérés a Semmelweis Egyetemmel közösen végzett doktori kutatás része. A kérdőív kitöltése előreláthatólag 3-5 percet vesz igénybe, utána jelenik meg a regisztrációs rész.

Az adatokat az alábbi elvek szigorú betartása mellett dolgozzuk fel:
• Az egyes kitöltők egyéni eredményeit bizalmasan kezeljük, a kutatókon kívül senki ezekhez hozzá nem férhet. A tudományos eredmények publikálása úgy történik, hogy abból sem Ön, sem a gyermeke nem lesz beazonosítható.
• Az anonimitás érdekében nem rögzítünk neveket, a nyers adatokat a kutatókon kívül senki más nem láthatja. Az MMM regisztráció adatait teljesen elkülönítve kezeljük.
• A részvétele a kutatásban semmilyen kockázattal nem jár Önre nézve. Emiatt személyes előnyei sem származnak a részvételből, ugyanakkor reményeink szerint a kutatás végső eredményei hasznosak lesznek a magyar jégkorongsport és játékosok egészsége szempontjából.

A regisztráció beérkeztéről 24 órán belül értesítjük Önt!

Együttműködésüket ezúton is megköszönve,

Nagy Attila

MJSZ Utánpótlás
attila@icehockey.hu


A felmérés lezárult, már nem gyűjtjük a válaszokat.
Köszönjük érdeklődését!


Köszönöm válaszait, és Önnek is ajánlom a Kerdoivem.hu-t, mellyel gyorsan és egyszerűen készíthet online kérdőíveket!