"A műsorszámban termékmegjelenítés található!: avagy a product placement és hatása" kérdőív
Kedves Kitöltő!
Csontos Boglárka vagyok, a BGF Külkereskedelmi Kar Marketing Mesterképzésének végzős hallgatója. Tanári felügyelettel készülő szakdolgozatomhoz kérem segítségét az alábbi kérdőív kitöltésével. Kutatásom a filmekben és különböző műsorokban történő termék -és márkaelhelyezésre irányul.
Szakdolgozatom célja, hogy megvizsgáljam a termékelhelyezés fogyasztókra gyakorolt hatását.
A tesztsor kitöltése név nélkül történik, kérdőívét kóddal látjuk el, így Ön a későbbiekben nem lesz beazonosítható. A kérdőíveket kutatási, és nem diagnosztikai célra használjuk. A vizsgálat eredményeit statisztikailag dolgozzuk fel, ezért nincs mód az egyéni visszajelzésre.
A kérdőívcsomag kitöltése körülbelül 10 percet vesz igénybe. Kérem a kitöltés során vegye figyelembe, hogy a kérdésekre nincsenek jó vagy rossz válaszok. Egyedüli helyes válasz az, amit Ön jónak gondol. Kérem, hogy valamennyi kérdésre a saját szempontjai, és tapasztalatai alapján válaszoljon. Előfordulhat, hogy némely kérdésre nehéz egyértelmű választ adnia, ebben az esetben azt jelölje be, amelyik meggyőződése szerint legjobban illik Önre.
Előre is köszönöm a közreműködését! Ha bármilyen kérdése vagy észrevétele van, bátran forduljon hozzám!

Kutatást végző hallgató:
Csontos Boglárka
bogicsontos@gmail.com
Témavezető:
Dr. Totth Gedeon
BGF-KKK


A felmérés lezárult, már nem gyűjtjük a válaszokat.
Köszönjük érdeklődését!


Köszönöm válaszait, és Önnek is ajánlom a Kerdoivem.hu-t, mellyel gyorsan és egyszerűen készíthet online kérdőíveket!