"Párkapcsolat és várandósság női szemmel..." kérdőív
Kedves Válaszadó!

Köszönöm, hogy időt és energiát szánsz kérdőívem kitöltésére, mellyel nagy segítségemre vagy szakdolgozati kutatásom megvalósulásában. Az ELTE végzős tanácsadó szakpszichológus hallgatója vagyok. Vizsgálatomban arra a kérdésre keresem a választ, hogyan látják a nők párkapcsolatukat, és hogyan formálja át az első gyermekkel való várandósság a férfi és nő közötti kapcsolatot...

Vizsgálatomban olyan nők válaszait várom, akik nagykorúak, tartós párkapcsolatban élnek, és vagy még nincs gyermekük, vagy éppen most várandósak, vagy első gyermekük még nem töltötte be az első életévet (fontos, hogy a pár mindkét tagjának az" úton lévő", vagy az egy évesnél nem idősebb gyermek legyen az első gyermeke!).

Az vizsgálatban teljes anonimitás biztosított, a kérdőívből nyert adatok statisztikáit, eredményeit csak a kutatást végző személy használja fel szakdolgozatához.
Amennyiben kíváncsi vagy a vizsgálat eredményére, kérlek jelezd a ravasz.ildiko@gmail.com email címen!

Beleegyező nyilatkozat
Az alábbi kérdőív kitöltésével hozzájárulsz ahhoz, hogy válaszaidat felhasználhassam szakdolgozati kutatásomhoz, és kijelented, hogy már betöltötted a 18. életévedet. Amennyiben vissza szeretnéd vonni a beleegyezésed, a ravasz.ildiko@gmail.com email címre írva ezt megteheted és nem kerül felhasználásra a kitöltött és elküldött kérdőíved.

Segítségedet köszönöm! Jó munkát! :-)

Motajcsek-Ravasz Ildikó


A felmérés lezárult, már nem gyűjtjük a válaszokat.
Köszönjük érdeklődését!


Köszönöm válaszait, és Önnek is ajánlom a Kerdoivem.hu-t, mellyel gyorsan és egyszerűen készíthet online kérdőíveket!