"A coaching elterjedtsége Magyarországon" kérdőív
Jelen kérdőív kielemzésével a célom felmérni a coaching elterjedtségét Magyarországon, valamint az emberek coachinghoz való viszonyát feltérképezni. Kérem olvassa el az alábbi segítséget a kérdőív kitöltéséhez! Köszönöm!
A kérdőív kitöltése anonim, és kb. 5 percet vesz igénybe. Amennyiben félbehagyja a kérdőív kitöltését, a linkre kattintva bármikor folytathatja, de egy, már lezárt válaszon nincs lehetősége javítani.
A coaching fogalmának értelmezésében az alábbi pár mondatban talál segítséget.
A coaching üzleti életben és a magánéletben való alkalmazása a közelmúltban vált elterjedtté. Ez egy személyre szabott támogatási módszer, mely nem a megoldást adja a kliens kezébe, hanem rávilágít a megoldáshoz vezető útra.
A coaching folyamat egyéni és csoportszinten is alkalmazható. Többféle módszere és eszköze van, ezek kiválasztása helyzettől függ.
Általában 3 területe vált ismertté, ezek:
1.Az életvezetési (life) coaching, a magánéletben például önismeret fejlesztésben, az értékek és jövőkép tisztázásában, célok kitűzésében, stb.,
2. Az üzleti (business) coaching, az üzleti életben például döntésben, időgazdálkodásban, stressz kezelésben, konfliktuskezelésben, motiválásban, karriertervezésben stb.,
3. A vezetői (executive) coaching, a vállalati vezető munkahelyi életének támogatásában nyújt segítséget.


A felmérés lezárult, már nem gyűjtjük a válaszokat.
Köszönjük érdeklődését!


Köszönöm válaszait, és Önnek is ajánlom a Kerdoivem.hu-t, mellyel gyorsan és egyszerűen készíthet online kérdőíveket!