"Fiatalok, hit és hivatástisztázás" kérdőív
2018 őszén nagy eseményre kerül sor a katolikus egyházban. Az októberben megrendezendő püspöki szinódus főszereplői mi leszünk, a fiatalok! Éljünk bármilyen földrészen, beszéljünk bármilyen nyelvet, legyen bármilyen a bőrszínünk, az iskolai végzettségünk, Ferenc pápa azt üzeni, kíváncsi ránk, a véleményünkre, arra, hogy milyen egyházban szeretnénk élni.

E kérdőív célja Ferenc pápa szándékai szerint – bevonva a 16-29 éves korosztályt szerte a világon –, hogy kifejezd és megmutasd, ki vagy te, és mit akarsz elmondani magadról. A kérdőív a Vatikán által közreadott kérdőív alapján készült, kitöltése kb. 20-25 percet vesz igénybe. Köszönjük, hogy rászánod az idődet és megosztod tapasztalatodat, véleményedet a feltett kérdésekről! Lehet, hogy lesz olyan kérdés, amit egészen a magadénak érzel, mások pedig egy kicsit távolabb állnak majd, de számítunk rád abban, hogy megosztod velünk véleményedet, gondolataidat.

Olyan témakörök kerülnek majd elő ebben a kérdőívben, mint a háttér, amiből érkezel, a jelen, amiben élsz, a családoddal, az iskolával, a munkával kapcsolatos terveid, a hithez és az egyházhoz fűződő viszonyod. Szeretnénk jobban megismerni téged!

Válaszaidat 2018. január 15-ig várjuk!

***

A titoktartásról

A kérdőív kitöltése anonim.
A válaszadás önkéntes és név nélküli. Az adatokat bizalmasan kezeljük, kizárólag statisztikai célra, összesítve, egyedi azonosítás nélkül dolgozzuk fel, követve a statisztikáról szóló 1993. évi XLVI. törvény, valamint az Információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény előírásait.


A felmérés lezárult, már nem gyűjtjük a válaszokat.
Köszönjük érdeklődését!