"Hőszigetelj a holnapért! - Ön képben van a hőszigeteléssel?" kérdőív
A 2020-ban új, az eddigieknél jóval szigorúbb épületenergetikai szabályozás lép életbe, mely minden építkezést érint, aminek a kulcsátadása 2020. január 1. után várható. A szigorúbb szabályok hátterében az áll, hogy az Európai Unió részben környezetvédelmi, részben energiagazdálkodási megfontolásból célul tűzte ki az összes energiafogyasztás 11 százalékos csökkentését. Ennek a törekvésnek az egyik legfontosabb eleme, hogy 2020. december 31-től valamennyi új épületnek közel nulla energiaigényűnek kell lennie.

Az energiatudatosság mellett évek óta ismeretterjesztő kampányt folytató Magyarországi EPS Hőszigetelőanyag Gyártók Egyesülete a fogyasztók hőszigeteléshez kapcsolódó ismereteit, nézeteit, preferenciáit szeretné felmérni.
Köszönjük, ha válaszaival hozzájárul ahhoz, hogy képet kapjunk a magyar lakosság hőszigetelési szokásairól, ismereteiről!

A felmérés 2019. március 20. és május 20. között tart. A kérdőívet 2019. május 20-ig kitöltők között - amennyiben a válaszadó részt kíván venni a nyereményjátékban - 10 db wellness hétvégét sorsolunk ki!

Az akció meghirdetője: Magyarországi EPS Hőszigetelőanyag Gyártók Egyesülete (MEPS) www.meps.hu
Az akció lebonyolítója a Build-Communication Kft.: www.buildmarketing.hu
Kérdés esetén az alábbi elérhetőségen kérhet információt: iroda@buildmarketing.hu, +3623/611-028
A kampányról bővebben: www.hoszigeteljaholnapert.hu


A felmérés lezárult, már nem gyűjtjük a válaszokat.
Köszönjük érdeklődését!


Köszönöm válaszait, és Önnek is ajánlom a Kerdoivem.hu-t, mellyel gyorsan és egyszerűen készíthet online kérdőíveket!