"JÁTÉKOSLÉT KÉRDŐÍV 2019" kérdőív
Kedves Játékos!
Te most a VIDEOJÁTÉKOSOK világát 2011 óta vizsgáló JÁTÉKOSLÉT Kutatóközpont - GameStar magazinnal és az InfoTárs Egyesülettel közös - 9. kérdőíve "előtt állsz".
Nagyon köszönjük az eddigi részvételed (a 8 év során több mint 60.000 játékos kapcsolódott be a JátékosLét Kutatásba), amely nagyban hozzájárult ahhoz, hogy a hazai gamer társadalom és a digitális/online játékok pozitív megítélése sokat javuljon! Fontos tudni, hogy bár a Kutatás célcsoportja a magyar videojátékosok teljes köre, de a fő fókusz elsősorban a multiplayer, többszereplős játékokkal játszó gamereken van, ezért a kérdőív összeállítása és kérdései is ennek megfelelően kerültek súlyozásra. A már 9. éve tartó JátékosLét Kutatásról szóló egyik összefoglaló előadás itt tekinthető meg: https://www.youtube.com/watch?v=kN8s12uGcL8 A 2018. évi eredményeket itt nézheted meg: http://www.jatekoslet.hu/page.php?23.7 A kérdőívet kitöltők között 400 dollár összértékű STEAM GIFT CARD ajándékutalványokat vagy választhatóan ezzel egyenértékű Media Markt ajándékutalványokat sorsolunk ki, melynek 5 nyertese lesz, 1 fődíjjal. Összesen 1 db 200 dollár értékű STEAM GIFT CARD-ot vagy 60.000 forint értékű MediaMarkt utalványt és 4 db 50 dollár értékű STEAM GIFT CARD-ot vagy 15.000 forint értékű MediaMarkt utalványt nyerhetsz. A kérdőív kitöltése 2020 április 15-én zárul, és a sorsolás 2020. április 16-án lesz.
További jó játékot kívánva:
Dr. Fromann Richárd (JátékosLét Kutatóközpont alapító vezetője)
----------------------------------------
ADATKEZELÉSI NYILATKOZAT
A gyűjtött adatok védelmét a hatályos jogszabályi és etikai előírásoknak megfelelően biztosítjuk. A kérdőívben megadott személyes adatokat (demográfiai, településszerkezeti, egyéb szociológiai adatok, e-mail cím vagy telefonszám) harmadik személynek nem adjuk ki. Tájékoztatjuk, hogy a kérdőív által rendelkezésünkre bocsátott adatok kizárólag az adatgyűjtés céljával megegyező módon kerülnek felhasználásra. Továbbá felhívjuk a figyelmét arra, hogy a kérdőív kitöltője a kérdőív kitöltésével, és hozzánk történő eljuttatásával elfogadja az adatkezelési nyilatkozatban foglaltakat, továbbá a 9. JátékosLét Kutatás Adatvédelmi Tájékoztatóját ( http://jatekoslet.hu/letoltes/2017/adatvedelem.pdf ), és egyúttal nyilatkozik arról, hogy elmúlt 14 éves, ill. a 14-17 év közöttiek esetében a szülői beleegyezés biztosítva van.


A felmérés lezárult, már nem gyűjtjük a válaszokat.
Köszönjük érdeklődését!


Köszönöm válaszait, és Önnek is ajánlom a Kerdoivem.hu-t, mellyel gyorsan és egyszerűen készíthet online kérdőíveket!