"Építési Piaci Prognózis 2020" kérdőív
Tisztelt Válaszadó!

Ismét készül az országos Építési Piaci Prognózis, amelynek felállításához az önkormányzatoknál, a kivitelezésben és a tervezés területén dolgozó szakemberek véleményét is megkérdezzük.

Az Építési Piaci Prognózis a a 90-es évek végétől évente többszöri kiadásával segítette az építőipar szereplői és döntéshozói, cégek, szövetségek és még az állami döntéshozók munkáját is. Néhány év kihagyás után a Prognózis a Build-Communication Kft. gondozásában 2016. szeptemberében jelent meg újra. Ennek 2020. évi kiadásán dolgozunk, amelyhez az év folyamán - tavasszal és ősszel - hagyományosan összegyűjtjük szakemberek véleményét, várakozásait a közeli jövővel kapcsolatban. A tavaly összesen 735, szakemberek által kitöltött kérdőív hasznos adatokkal szolgált a folyamatok megítélésében.

Tisztában vagyunk azzal, hogy szinte senki nem rendelkezik egzakt információkkal, ám a megkérdezettek akár erősen szubjektív, kizárólag a tendenciákra utaló véleménye is nagyban segíti a munkánkat.
A válaszokban nem számokat kérünk, hanem arról véleményt, hogy a válaszadó szerint növekedés stagnálás vagy csökkenés várható.

Amennyiben az építőipar helyzetéről és jövőről kialakult véleményét szívesen megosztaná velünk, kérjük, töltse ki kérdőívünket.

Válaszait köszönjük!


A felmérés lezárult, már nem gyűjtjük a válaszokat.
Köszönjük érdeklődését!


Köszönöm válaszait, és Önnek is ajánlom a Kerdoivem.hu-t, mellyel gyorsan és egyszerűen készíthet online kérdőíveket!