"Véleményfelmérés építkezők, felújítók körében - Töltse ki és FELDOBOX gasztronómiai élményt nyerhet!" kérdőív
Építkezés? Belevág?
Felújítás? Bevállalja?
Vagy már túl is van rajta?
Ossza meg velünk a tapasztalatait! Mondja el a véleményét! Töltse ki a két kérdőív legalább egyikét (kb. 8 percig tart), és máris esélyes a 3 élményutalvány egyikére.

Vegyen részt tehát az Építési Piaci Prognózis magánépítkezők és felújítók körében végzett felmérésében és nyerje meg a 3 db FELDOBOX utalvány egyikét!
A 13 900 Ft értékű, két személyre szóló utalvány egy sor vendéglátóhelyen beváltható országszerte. Biztosan talál Önhöz közel esőt, nézzen utána itt:
https://www.feldobox.hu/termekek/gasztronomia/kostolo


Ahhoz, hogy az egyik FELDOBOX utalvány az Öné legyen, nem kell mást tennie, mint az összesen 20 kérdésből álló (A és B) kérdőívet kitöltenie, amely kb. 7-8 percig fog tartani és a megadott e-mail címével máris részt vehet az év végi sorsoláson.
Ha pedig dupla nyerési esélyt szeretne, akkor az első kérdőív után dönthet úgy, hogy további 6-8 perc alatt a második, összesen 15 kérdésből álló (C) kérdőívet is kitölti.

A kérdőívet 2023. december 17-én éjfélig kitöltők között 2023. december 18-án
sorsolunk, a nyerteseket e-mailben értesítjük.

A felmérésben való részvétel önkéntes és anonim. A felmérés során nem kérünk személyes adatot, csupán azok e-mail címét gyűjtjük, akik részt kívánnak venni a sorsoláson. E-mail címét, mint személyes adatát a válaszaitól szigorúan külön kezeljük.
A Build-Communication Kft. a kitöltők adatait a hatályos GDPR szabályok és saját Adatkezelési szabályainak megfelelően kezeli, harmadik félnek azokat tovább nem adja!

Miről szól a felmérés? Miért indult?
Az elmúlt években gyökeresen megváltoztatta az otthonteremtéssel, lakásvásárlással, felújítással kapcsolatos attitűdöket.
Soha ilyen sok bizonytalanság nem övezte a gazdaság minden szeletét, így az élet egyik legfontosabb háttere, a lakhatással kapcsolatos tervek megvalósítását.

Mit újított fel, mit tervez felújítani?
Milyen céllal kezdett felújításba?
Mi alapján döntött építőanyagok, technológiák között?
Milyen problémákkal szembesült, milyen problémákat vár?
Mennyire fontos az energiamegtakarítás és a fenntarthatóság a döntések során?
Felmérésünkben ezekre, és ehhez hasonló kérdésekre keressük a választ, a szakemberek véleményét 2016 óta rendszeresen szondázó Építési Piaci Prognózis kiadójaként.

Ha érdekli, hogy mi az évtizedek óta létező Építési Piaci Prognózis, kik a készítői és milyen célból, kinek készül, arról további információt itt talál:
https://buildmarketing.hu/piaci-prognozis

Köszönjük, hogy válaszaival segíti munkánkat, és azon cégek döntéseit, akiknek támogatásával a felmérést végezzük!

a Build-Communication csapata

További információ a felmérés szervezőjéről: https://buildmarketing.hu/

Kérdései esetén az iroda@buildmarketing.hu címen és a 06 (23) 611-029 számon állunk rendelkezésére.

Kérjük, a kitöltés megkezdése előtt ismerje meg adatkezelési tájékoztatónkat a következő linken: https://buildmarketing.hu/adatvedelem

A kitöltés megkezdésével jelzi, hogy megismerte és elfogadja a Build-Communication Kft. adatvédelmi szabályzatát.