"Felmérés telephely fejlesztést tervezők / vagy azt éppen befejezők körében döntési attitűdökről, beruházási tapasztalatokról" kérdőív
Tisztelt Kitöltő!

Folytatjuk felmérésünket. Mondja el Ön is, mi alapján döntött vagy milyen információkra alapozva tervezi a döntést, ha telephelyfejlesztésről van szó!

Továbbra is gyűjtjük tehát felmérésünkben az információkat a gazdaság bármely ágazatában tevékenykedő vállalkozások beruházási döntéseinek okait és céljait keresve.
Ha Ön is telephelyfejlesztésre készül vagy már befejezték azt, ossza meg velünk véleményét arról, milyen paraméterek mentén döntött egyik vagy másik épülettípus mellett, milyen preferenciák határozták meg döntéseit és milyen tapasztalatokat gyűjtött a választott épülettípust, technológiát, a beruházás előkészítését és lebonyolítását illetően.

Célunk a felhasználók, megrendelők tapasztalatai alapján további fejlesztési, folyamatoptimalizálási javaslatokat tenni a gyártók, kivitelezők számára.

A kérdőív kitöltése kb. 8-10 percet vesz igénybe.
A felmérésben való részvétel önkéntes és anonim, de az adataikat megadó kitöltők között 5 db értékes ajándékcsomagot sorsolunk ki. A nyerteseket a megadott e-mail címen értesítjük!

Amennyiben úgy dönt, hogy részt vesz a sorsoláson, adatait a válaszaitól szigorúan külön, a hatályos GDPR szabályok és saját Adatkezelési szabályainknak megfelelően kezeljük, harmadik félnek azokat nem adjuk tovább.

A felmérés lebonyolítója a Build-Communication Kft.
Kérjük, a kitöltés megkezdése előtt ismerje meg adatkezelési tájékoztatónkat a következő linken: https://buildmarketing.hu/adatvedelem

A kitöltés megkezdésével jelzi, hogy megismerte és elfogadja a Build-Communication Kft. Adatvédelmi szabályzatát.

Kitöltési határidő: 2024. január 30.

Köszönjük, ha véleményével segíti munkánkat!