"Kiégés kérdőív 2024" kérdőív
Tisztelt Hölgyem/Uram!

Kutatásunk célja, alapvető elvei:

A Semmelweis Egyetem Mentálhigiéné Intézetének munkatársaiként kutatásunkban munkavállalók kiégésének mértékét vizsgáljuk. Célunk a különböző szektorokban és munkaterületeken dolgozó munkavállalók kiégésének felmérése, a megelőzési lehetőségek feltérképezése.

A kérdőív fő témakörei: demográfiai adatok (az Ön beazonosítására alkalmas személyes adatot NEM veszünk fel!), munkaterület, munkavégzéssel kapcsolatos kérdések, kiégéssel kapcsolatos kérdések, észlelt stressz, kimerültség, megküzdés, erőforrások.

A kérdőív kitöltése kb. 20 percet vesz igénybe. Kérjük, amennyiben lehetséges, szánjon időt a teljes kérdőívre. A kérdésekre nincsenek jó vagy rossz válaszok. Kérjük, hogy valamennyi kérdésre válaszoljon a saját szempontjai, tapasztalatai szerint - úgy, ahogy azt leginkább sajátjának érzi.

A kérdéseket figyelmesen olvassa el, mert ha továbblépett a következő kérdésre, visszalépni nem tud! A válaszadáskor ne töprengjen túl sokat. Ha a szöveg nehezen olvasható, fel tudja nagyítani a képernyő jobb felső sarkában megnyíló menüben.

Kérjük, lehetőleg egyszerre töltse ki a teljes kérdőívet és a kitöltéskor ne hagyjon ki egyetlen kérdést sem. A következő kérdés megjelenéséhez a kérdést követő "Folytatás"/ "Kérdés átugrása" feliratra kell kattintani.

A kutatás megfelel a vonatkozó jogszabályoknak, és a szükséges engedélyek birtokában zajlik. Részvétele önkéntes és teljesen anonim. Az online kérdőívet kitöltők nem beazonosíthatók. Az adatokat szigorúan bizalmasan kezeljük és csak összesítve hozzuk nyilvánosságra.

A kutatással kapcsolatos kérdéseit, észrevételeit a következő e-mail címen jelezheti:
kieges2024@gmail.com

Előre is köszönjük a közreműködését!

Dr. Leleszi-Tróbert Anett Mária , Bagyura Márton, Dr. Danis Ildikó kutatók


A felmérés lezárult, már nem gyűjtjük a válaszokat.
Köszönjük érdeklődését!


Köszönöm válaszait, és Önnek is ajánlom a Kerdoivem.hu-t, mellyel gyorsan és egyszerűen készíthet online kérdőíveket!