"Építési Piaci Prognózis - 2024. évi felmérés" kérdőív
Tisztelt Válaszadó!

Ismét készül az országos Építési Piaci Prognózis, amelynek felállításához az önkormányzatoknál, a kivitelezésben és a tervezés területén dolgozó szakemberek véleményét is megkérdezzük.

Az Építési Piaci Prognózis a a 90-es évek végétől évente többszöri kiadásával segítette az építőipar szereplői és döntéshozói, cégek, szövetségek és még az állami döntéshozók munkáját is. Néhány év kihagyás után a Prognózis a Build-Communication gondozásában 2016 és 2022 között jelent meg újra. E kiadványoknak minden évben része volt a közeli jövővel kapcsolatos vélemények, várakozások gyűjtésére szolgáló kérdőíves felmérés, amelyet évente 700-900 szakember töltött ki, és amely mindig hasznos adatokkal szolgált a folyamatok megítélésében.

Tisztában vagyunk azzal, hogy szinte senki nem rendelkezik egzakt információkkal, ám a megkérdezettek akár erősen szubjektív, kizárólag a tendenciákra utaló véleménye is nagyban segítette, és segitheti a jövőben is azok munkáját, akik a következő évek tervezésével foglalkoznak.

Amennyiben az építőipar helyzetéről és jövőről kialakult véleményét, várakozásait ilyen formában Ön is megosztaná velünk, kérjük szánjon az idejéből 5 percet a kérdőív kitöltésére.

Nem konkrét, számszerű válaszokat várunk, csupán a véleményét arról, hogy Ön szerint az egyes részpiacokon növekedés, stagnálás vagy csökkenés várható.

A kérdőív anonim módon is kitölthető, de az adatai megadásával automatikusan részt vesz nyereménysorsolásunkon, ahol páros belépőjegyet nyerhet a 2024. február 22-én este tartandó "Építész Café a Symbolban" szakmai rendezvényünkre.

A tavaly májusban nagy sikerrel útjára indított rendezvény lehetőséget ad arra, hogy a rövid szakmai tartalmon túl egy kellemes, kötetlen vacsora és finom borok mellett az egyébként ritkán találkozó kollégák egymással és gyártócégek képviselőivel is beszélgessenek.

Érdekli, milyen volt az első Építész Café? Itt megnézheti: https://www.tiktok.com/@buildcommunication?lang=en

A sorsolás időpontja: 2024. február 16. A nyerteseket e-mailben értesítjük.

Február 22-re a 2 db páros részvételi lehetőséget nyerték:
Fekete Ivett
Andrusch János

Együttműködését és válaszait köszönjük!