"Építési Piaci Prognózis - 2023. évi felmérés" kérdőív
Tisztelt Válaszadó!

Ismét készül az országos Építési Piaci Prognózis, amelynek felállításához az önkormányzatoknál, a kivitelezésben és a tervezés területén dolgozó szakemberek véleményét is megkérdezzük.

Az Építési Piaci Prognózis a a 90-es évek végétől évente többszöri kiadásával segítette az építőipar szereplői és döntéshozói, cégek, szövetségek és még az állami döntéshozók munkáját is. Néhány év kihagyás után a Prognózis a Build-Communication gondozásában 2016 és 2022 között jelent meg újra. E kiadványoknak minden évben része volt a közeli jövővel kapcsolatos vélemények, várakozások gyűjtésére szolgáló kérdőíves felmérés, amelyet évente 700-900 szakember töltött ki, és amely mindig hasznos adatokkal szolgált a folyamatok megítélésében.

Tisztában vagyunk azzal, hogy szinte senki nem rendelkezik egzakt információkkal, ám a megkérdezettek akár erősen szubjektív, kizárólag a tendenciákra utaló véleménye is nagyban segítette, és segitheti a jövőben is azok munkáját, akik a következő évek tervezésével foglalkoznak.

Amennyiben az építőipar helyzetéről és jövőről kialakult véleményét, várakozásait ilyen formában Ön is megosztaná velünk, köszönjük, ha kitölti kérdőívünket.

A válaszokban nem számokat kérünk, hanem arról véleményt, hogy a válaszadó szerint növekedés, stagnálás vagy csökkenés várható.

Együttműködését és válaszait köszönjük!