"Szakdolgozat kutatás" kérdőív
Héger Nóra Zsuzsanna vagyok és Munka- és szervezetpszichológia mesterszakos hallgató (Budapesti Műszaki Egyetem). A szakdolgozatomhoz készülő kutatásom célja azonosítani, hogy milyen tényezők befolyásolhatják a munkahelyi elkötelezettséget. Ezen vizsgálat lebonyolításában kérem az Ön segítségét.
A téma sajátosságai miatt sajnos csak az aktívan, három hónapja ugyanannál a szervezetnél tevékenykedők válaszait tudom felhasználni.

A kérdőív kitöltése során munkahely(é)ről szóló vélemények megítélésére kérem. A kérdőív kitöltése teljes mértékben anonim és önkéntes. A benne szereplő adatokat kizárólag tudományos célokra használom fel, és a válaszai nem lesznek beazonosíthatóak.

Kérem, hogy a lehető legőszintébben válaszoljon a kérdésekre, ezzel is növelve a kutatásom eredményességét. A kérdőívben vannak hasonló kérdések, ennek elsősorban az az oka, hogy pontosabban tudjak mérni.

A kérdőív kitöltése körülbelül 15-20 percet vesz igénybe és az egyes kérdések megválaszolása után az előző kérdéshez visszatérni már nem lehet.

A kutatással kapcsolatos bármilyen jellegű kérdésével örömmel állok rendelkezésére az alábbi email címen:
hegerzs@gmail.com.

A kérdőívre szánt idejét, energiáját előre is köszönöm!

(Sajnos a kérdőívfelület tulajdonságai miatt az alapinformációknál, ha nem is vonatkozik Önre az osztatlan képzés kérdése kérem egy gondolatjelet írjon a válasz helyére, mert csak kitöltve tudja továbbléptetni a rendszer. Köszönöm!)