"JÁTÉKOSLÉT KÉRDŐÍV 2014" kérdőív
Kedves Játékos!

Köszönjük az érdeklődést, de a 2014. évi JátékosLét Kérdőív december 22-én lezárult.

A 2014. november 1 és december 22. között futó kérdőív iránt óriási volt az érdeklődés, és az előző évek eredményeit többszörösen meghaladva, ebben a bő másfél hónapban közel 8.000 játékos kapcsolódott be az idei, összességében már a 4. JátékosLét Kutatásba!

Jó hír, hogy az eredmények gyors feldolgozása és közzététele után rögtön el is kezdjük a következő, az 5., vagyis a 2015. évi JátékosLét Kérdőív szerkesztését, amelyet várhatóan 2015. júniusában hirdetünk meg!

Addig is kövessétek a hamarosan megújuló www.jatekoslet.hu honlapot és a JátékosLét Facebook-oldalát ( www.facebook.com/jatekkutatas ).

Üdvözlettel:

Fromann Richárd
JátékosLét Kutatóközpont alapító vezetője
richard.fromann@gmail.com


------


Üdvözöllek!

Te most az ONLINE JÁTÉKOSOK világát 2011 óta vizsgáló JÁTÉKOSLÉT Kutatóközpont - GameStar magazinnal közös - 2014. évi kérdőíve "előtt állsz", amely a JátékosLét Kutatás eddigi LEGNEHEZEBB (kicsit hosszabb és összetettebb), de talán a legfontosabb kérdőíve - amelyhez bizony kitartás kell és türelem! :-)

A kérdőívet érvényesen kitöltők között 100.000 forint értékű VÁSÁRLÁSI utalványt sorsolunk ki (ehhez persze meg kell adni az e-mailes elérhetőséget), amelyet a szerencsés nyertes az 576 Kbyte boltokban vásárolhat le. A sorsolás napja 2014. december 22-én lesz (aznap zárjuk le a kérdőívet, éjfél előtt).

Köszönettel:

Fromann Richárd

JátékosLét Kutatóközpont vezetője
richard.fromann@gmail.com

----------------------------------------

ADATKEZELÉSI NYILATKOZAT

A gyűjtött adatok védelmét a hatályos jogszabályi és etikai előírásoknak megfelelően biztosítjuk. A kérdőívben megadott személyes adatokat (demográfiai, településszerkezeti, egyéb szociológiai adatok, e-mail cím vagy telefonszám) harmadik személynek nem adjuk ki. Tájékoztatjuk, hogy a kérdőív által rendelkezésünkre bocsátott adatok kizárólag az adatgyűjtés céljával megegyező módon kerülnek felhasználásra. Továbbá felhívjuk a figyelmét arra, hogy a kérdőív kitöltője a kérdőív kitöltésével, és hozzánk történő eljuttatásával elfogadja az adatkezelési nyilatkozatban foglaltakat, nyilatkozik arról, hogy elmúlt 14 éves, ill. a 14-17 év közöttiek esetében a szülői beleegyezés biztosítva van.


A felmérés lezárult, már nem gyűjtjük a válaszokat.
Köszönjük érdeklődését!


Köszönöm válaszait, és Önnek is ajánlom a Kerdoivem.hu-t, mellyel gyorsan és egyszerűen készíthet online kérdőíveket!