"JÁTÉKOSLÉT KÉRDŐÍV 2015" kérdőív
Kedves Játékos!

Köszönjük az érdeklődést, de a 2015. évi (5.) JátékosLét Kérdőív december 31-én, 12 órakor lezárult.

A 2015. december 11 és december 31 között futó kérdőív iránt idén is óriási volt az érdeklődés, és ebben a bő két hétben 6.975 játékos kapcsolódott be az 5. JátékosLét Kutatásba, így az 5 év alatt már átléptük a 30.000-es számot is!

Jó hír, hogy az eredmények gyors feldolgozása és közzététele után rögtön el is kezdjük a következő, 2016. évi JátékosLét Kérdőív szerkesztését!

Addig is kövessétek a hamarosan megújuló www.jatekoslet.hu honlapot és a JátékosLét Facebook-oldalait ( www.facebook.com/jatekkutatas , www.facebook.com/jatekoslet ).
Üdvözlettel:

Fromann Richárd

JátékosLét Kutatóközpont alapító vezetője
jatekoslet@gmail.com


-----

Kedves Játékos!

Te most az ONLINE JÁTÉKOSOK világát 2011 óta vizsgáló JÁTÉKOSLÉT Kutatóközpont - GameStar magazinnal közös - 2015. évi kérdőíve "előtt állsz", amely a JátékosLét Kutatás egyik LEGNEHEZEBB, de talán a legfontosabb kérdőíve - amelyhez bizony kitartás kell és türelem!
Nagyon köszönjük az eddigi részvételeteket (a 4 év során több mint 25.000 játékos kapcsolódott be a JátékosLét Kutatásba), amely nagyban hozzájárult ahhoz, hogy a hazai gamer társadalom és a digitális/online játékok pozitív megítélése sokat javuljon!
Az 5. éve tartó JátékosLét Kutatásról szóló egyik összefoglaló előadás itt tekinthető meg: https://www.youtube.com/watch?v=kN8s12uGcL8

A tavalyi, 2014. évi eredményeket itt nézheted meg: http://www.jatekoslet.hu/page.php?23.3

Ezen kérdőívet érvényesen kitöltők között 100.000 Forint értékű VÁSÁRLÁSI utalványt sorsolunk ki a GameStar/Project029 jóvoltából, amelyet a szerencsés nyertes az 576 Kbyte boltokban vásárolhat le. A sorsolás napja 2015. december 31-én lesz (aznap zárjuk le a kérdőívet, 12 órakor).

A tavalyi, 2014. évi felmérés nyerteséről pedig itt olvashatsz: http://jatekoslet.hu/news.php?extend.46

Köszönettel, további jó játékot kívánva:

Fromann Richárd (JátékosLét Kutatóközpont vezetője)


----------------------------------------
ADATKEZELÉSI NYILATKOZAT

A gyűjtött adatok védelmét a hatályos jogszabályi és etikai előírásoknak megfelelően biztosítjuk. A kérdőívben megadott személyes adatokat (demográfiai, településszerkezeti, egyéb szociológiai adatok, e-mail cím vagy telefonszám) harmadik személynek nem adjuk ki. Tájékoztatjuk, hogy a kérdőív által rendelkezésünkre bocsátott adatok kizárólag az adatgyűjtés céljával megegyező módon kerülnek felhasználásra. Továbbá felhívjuk a figyelmét arra, hogy a kérdőív kitöltője a kérdőív kitöltésével, és hozzánk történő eljuttatásával elfogadja az adatkezelési nyilatkozatban foglaltakat, nyilatkozik arról, hogy elmúlt 14 éves, ill. a 14-17 év közöttiek esetében a szülői beleegyezés biztosítva van.


A felmérés lezárult, már nem gyűjtjük a válaszokat.
Köszönjük érdeklődését!


Köszönöm válaszait, és Önnek is ajánlom a Kerdoivem.hu-t, mellyel gyorsan és egyszerűen készíthet online kérdőíveket!