"Első Magyarországi Átfogó Coachszakmai Kutatás" kérdőív
Kedves Coach Kolléga!

A MAGYARORSZÁGI COACH-SZERVEZETEK SZÖVETSÉGE, amely a magyar coach szakma összefogása jegyében jött létre, fontosnak tartja, hogy egy átfogó képet kapjunk a MAGYARORSZÁGI COACHING / COACHOK HELYZETÉRŐL, ezért útjára bocsátja az első országos, nagy mintás, FÜGGETLEN COACH KUTATÁST.

A Coach Szövetség keretein belül, 11 tagszervezeten keresztül, több mint 800 coach kollégához jut el közvetlenül ez a kérdőív. Ahhoz, hogy valóban reális kép rajzolódjon ki a hazai szakmáról, fontos, hogy minden coach megérezze a tisztánlátás fontosságát és válaszoljon a kérdésekre.
Kérjük, hogy segítsd te is ezen törekvésünket, és töltsd ki a kérdőívet, amely kb. 15-20 percet vesz igénybe, valamint bátorítsd coach társaidat is a válaszadásra!

Fogjunk össze, legyünk önreflektívek, és fessünk egy korrekt képet arról, hogy miként is működünk mi, coachok ma Magyarországon!

Amennyiben szeretnél a kutatás eredményeiről információt kapni, kérjük, a kérdőív végén add meg elérhetőséged, így az elemzés végeztével a legfontosabb eredményeket tartalmazó összegzést elküldjük Neked, ezzel is megköszönve támogatásodat!

Köszönettel:
Magyarországi Coach-szervezetek Szövetsége kutató csapata
http://www.coachszovetseg.hu/


FONTOS:
------------
A kérdőív kitöltésénél kérjük, csak a coach tevékenységedre gondolj és A HATÁRTERÜLETEKET (tréning, tanácsadás, stb.) NE VEDD FIGYELEMBE válaszadáskor.


A felmérés lezárult, már nem gyűjtjük a válaszokat.
Köszönjük érdeklődését!


Köszönöm válaszait, és Önnek is ajánlom a Kerdoivem.hu-t, mellyel gyorsan és egyszerűen készíthet online kérdőíveket!