"Online felmérés a KKV-k növekedési, fejlesztési elképzeléseiről és fejlesztéspolitikai elvárásairól" kérdőív
Tisztelt Válaszadó!

A Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program (GINOP) Irányító Hatóság (IH) megbízásából az IFKA Iparfejlesztési Közhasznú Nonprofit Kft. a hazai kis- és közepes vállalkozások növekedési, fejlesztési elképzeléseit és fejlesztéspolitikai elvárásait szeretné megismerni. A kutatás fő célja olyan pályázati konstrukciók megalapozása, amelyek egyrészt jól illeszkednek a hazai vállalkozások igényeihez, másrészt hatékonyan járulnak hozzá az érintett vállalkozások versenyképességének javításához, termelésük és foglalkoztatásuk növeléséhez.

Kérem, hogy segítse ezt a munkát a kérdőív kitöltésével! Bízom abban, hogy a kitöltésére fordított idő elhanyagolható a vélemények összesítéséből nyerhető eredményekhez képest. A kérdőív összesen 21 kérdést tartalmaz, kitöltése 20-25 percet vesz igénybe.

Amennyiben a szervezete nevét nem kívánja megadni (mert nem kötelező), kérjük, a válaszmezőbe egy tetszőleges karaktersorozatot adjon meg (pl: xxx). Ugyanakkor a pályázati információk testreszabását és kapcsolatfelvételt a cégnév megadása segíti.

Kitöltési határidő: november 25.

A kutatás összesített eredményéről, pályázatokba való beépüléséről tájékoztatást fogunk adni.

Ezúton is köszönjük segítségét.


Dr. Bárdos Krisztina
ügyvezető igazgató
IKFA Iparfejlesztési Közhasznú Nonprofit Kft


A felmérés lezárult, már nem gyűjtjük a válaszokat.
Köszönjük érdeklődését!


Köszönöm válaszait, és Önnek is ajánlom a Kerdoivem.hu-t, mellyel gyorsan és egyszerűen készíthet online kérdőíveket!