"JÁTÉKOSLÉT KÉRDŐÍV 2017" kérdőív
Kedves Játékos!
Köszönjük az érdeklődést, tájékoztatunk, hogy a 2017 évi (7.) JátékosLét Kérdőív 2018. február 1-én lezárult. A 2017. december 26. és 2018. február 1. között futó kérdőív iránt idén is óriási volt az érdeklődés, és ebben a másfél hónapban 8.528 játékos kapcsolódott be a 7. JátékosLét Kutatásba, így a 7 év alatt átléptük immár az 50.000-es számot is! A sorsolást még ma megtartjuk, melynek nyertesét mailben értesítjük.
Jó hír, hogy az eredmények gyors feldolgozása és közzététele után rögtön el is kezdjük a következő, 2018. évi JátékosLét Kérdőív szerkesztését!
Addig is kövessétek a hamarosan megújuló www.jatekoslet.hu honlapot és a JátékosLét Facebook-oldalait ( www.facebook.com/jatekkutatas , www.facebook.com/jatekoslet ).
Üdvözlettel:

Fromann Richárd
JátékosLét Kutatóközpont alapító vezetője
jatekoslet@gmail.com


-----

Kedves Játékos!
Te most a VIDEOJÁTÉKOSOK világát 2011 óta vizsgáló JÁTÉKOSLÉT Kutatóközpont - GameStar magazinnal közös - 2017. évi kérdőíve "előtt állsz".
Nagyon köszönjük az eddigi részvételeteket (a 6 év során közel 50.000 játékos kapcsolódott be a JátékosLét Kutatásba), amely nagyban hozzájárult ahhoz, hogy a hazai gamer társadalom és a digitális/online játékok pozitív megítélése sokat javuljon! Fontos tudni, hogy bár a Kutatás célcsoportja a magyar videojátékosok teljes köre, de a fő fókusz elsősorban a multiplayer, többszereplős játékokkal játszó gamereken van, ezért a kérdőív összeállítása és kérdései is ennek megfelelően kerültek súlyozásra. A már 7. éve tartó JátékosLét Kutatásról szóló egyik összefoglaló előadás itt tekinthető meg: https://www.youtube.com/watch?v=kN8s12uGcL8 A 2016. évi eredményeket itt nézheted meg: http://www.jatekoslet.hu/page.php?23.5 Ezen kérdőívet érvényesen kitöltők között 100.000 Forint értékű VÁSÁRLÁSI utalványt sorsolunk ki, amelyet a szerencsés nyertes az 576 Kbyte boltokban vásárolhat le. A sorsolás 2018. január 31-én lesz, ekkor zárul a kérdőív is. A tavalyi, 2016. évi felmérés nyerteséről pedig itt olvashatsz: http://jatekoslet.hu/news.php?extend.69
További jó játékot kívánva:
Fromann Richárd (JátékosLét Kutatóközpont alapító vezetője)
----------------------------------------
ADATKEZELÉSI NYILATKOZAT
A gyűjtött adatok védelmét a hatályos jogszabályi és etikai előírásoknak megfelelően biztosítjuk. A kérdőívben megadott személyes adatokat (demográfiai, településszerkezeti, egyéb szociológiai adatok, e-mail cím vagy telefonszám) harmadik személynek nem adjuk ki. Tájékoztatjuk, hogy a kérdőív által rendelkezésünkre bocsátott adatok kizárólag az adatgyűjtés céljával megegyező módon kerülnek felhasználásra. Továbbá felhívjuk a figyelmét arra, hogy a kérdőív kitöltője a kérdőív kitöltésével, és hozzánk történő eljuttatásával elfogadja az adatkezelési nyilatkozatban foglaltakat, nyilatkozik arról, hogy elmúlt 14 éves, ill. a 14-17 év közöttiek esetében a szülői beleegyezés biztosítva van.


A felmérés lezárult, már nem gyűjtjük a válaszokat.
Köszönjük érdeklődését!


Köszönöm válaszait, és Önnek is ajánlom a Kerdoivem.hu-t, mellyel gyorsan és egyszerűen készíthet online kérdőíveket!