"Építsük közösen a fiatalok jövőjét - helyben!" kérdőív
Kedves táplánszentkereszti Fiatal!
Táplánszentkereszt Község Önkormányzata szeretné megismerni a településsel, saját helyzeteddel, a 18-35 éves korosztály lehetőségeivel kapcsolatos véleményedet. A következő 2 évben olyan programokat szeretnénk megvalósítani, amelyek segítségével megismerheted a helyben található munka-, illetve vállalkozási lehetőségeket, segítségedre lehetnek az életpálya tervezésben, hozzájárulnak a sikeres családalapításhoz, és ahhoz, hogy itt valósítsd meg álmaidat, itt találj élményadó közösséget, munkahelyet, lehetőséget a szórakozásra, itt telepedj le.
Véleményed megismerése céljából egy kérdőívet állítottunk össze. Arra kérünk, hogy olvasd el figyelmesen, majd válaszolj a kérdéseinkre. Válaszaiddal hozzájárulsz ahhoz, hogy Önkormányzatunk egy sikeres Európai Uniós pályázat (a pályázat címe: Önbecsülés, teljesség, egység, avagy humán közszolgáltatások fejlesztése Vas és Veszprém megyében, a kódszáma: EFOP-1.5.3-16-2017-00019 ) keretében cselekvési tervet készítsen a fiatalok közösségépítése, helyben maradásának ösztönzése céljából, melynek segítségével oyan irányba fejlődjön községünk, amely a Te véleményedet is figyelembe veszi.
A kérdőív kitöltése kb. 5-10 percet vesz igénybe, anonim módon történik, és a megadott adatokat kizárólag összesítve kezeljük és értékeljük.
Itt a lehetőség, számít a véleményed és a javaslatod, kérjük, mondd el nekünk!